Några juliga montrar från Formex

Nu äntligen har jag vaknat upp ur min Formexkoma! Jag har tittat igenom mina hundratals bilder (inte alla så bra) och nu har jag även skrivit upp vilka bilder jag ska använda och således behöver redigera. Hösten är räddad och ni kommer förhoppningsvis få se lika mycket fint som jag gjorde under mina dagar på Stockholmsmässan förra veckan.

Först vill jag helt enkelt visa upp tre fina och juliga montrar! Först ut är Strömshaga! Ett företag med stil som är en ”kombination av lantligt, industriellt och retro inredning” som det står på hemsidan.

Strömshaga monter jul

Det var AnnasJul som tipsade mig om att
gå till deras monter och fotografera!

Montern var ett populärt fotoobjekt, folk stod på kö med iPads och telefoner för att få föreviga. Jag förstår dom! Det fanns så många fina miljöner uppställda och vackra juliga prylar.

Strömshaga monter

Nästa monter jag vill visa upp kommer från Green Gate, även denna monter var ett ”beställningsjobb” Det var min vän och bloggkollega AnnasFotnoter som ville se massor av bilder från Green Gates monter.

Green gate

Här gick man in i ett uppbyggt paradis för GG-fans. Det fanns miljöer och nya kreativa idéer i varje hörn.

Green gate bord

Här ser du en julig miljö med icke så traditionella julfärger! Det är bara att släng dit ett par julkulor, en polkakäpp och du är hemma, hihi!

Sista montern jag vill visa är från Nyblom Kollén! Textilier som de lyckades göra såå vackert!Nyblom monter

Med vaxat brunt papper i många olika kreationer hade de dekorerat hela montern!
Jag la även upp en bild på Instagram som visar lite mer detaljer.

Jag blev helt såld och måste kolla upp vart man kan köpa vaxat papper och jag har även kollat upp vart i Jönköpingstrakten det finns återförsäljare för Nyblom Kollén.

Hoppas ni fick lite stämningen som fanns i montrarna! Jag är så glad och tacksam att jag fick möjlighet att gå på Formex i år!

 

8 reaktioner på ”Några juliga montrar från Formex

  1. Åh, jag är duktigt avundsjuk ska du veta! Tänk att få alla julnyheter serverade på en enda mässa sådär… 🙂 *drömmer mig bort*

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.